_MG_1761Kvällens genrep av Melodifestivalfinalen har precis avslutats och i Magnus Carlssons läger råder oro. Magnus ena dansare landade under inledningen av bidraget på en kabel när hon hoppade ner för en av kuberna och stukade foten. Så fort numret avslutades fick hon bäras av scenen.

Magnus Carlssons dansare Jessica Klingberg skulle under kvällens genrep hoppa ner från en av kuberna som används i numret men landade på snett på en kabel. En källa med insyn berättar att Jessica Klingberg stukade foten riktigt illa, men lyckades genomföra hela numret. Så fort numret var slut fick hon dock bäras av scen och ambulans tillkallades.

Nu hotas Magnus Carlssons finalshow. Det finns ingen plan B. Vera Prada, som koreograferat numret och därmed kan alla steg, spelar dubbla föreställningar av ”Evita” och kommer till Friends Arena först vid 22-tiden imorgonkväll. I nuläget är det fortfarande oklart om Jessica Klingberg kommer att kunna medverka imorgon.

När Poplight pratade med Magnus under kvällens presskonferens var han fortfarande relativt ovetandes om läget.

– Jag förs bort så snabbt från mitt gäng att jag inte hann se hur det var med henne, jag såg bara att hon bars ut, berättar han.