Bara en knapp timma efter att kamerorna slocknade i Helsingborg presenterade SVT startordningen för finalen av Melodifestivalen 2015. Här kan du se hela startordningen och kommentarer från Christer Björkman.

Redan nu har SVT släppt startordningen där två av kvällens fyra finalister inleder och avslutar tävlingen. Samir & Viktor börjar medan Hasse Andersson avslutar den rekordstora finalen med 12 finalister.

– Vi har en jättebra fartfylld final! Det är klart att det är lättare att hantera än en final där hälften av låtarna är långsamma. Det är lättare skapa att fest och det gäller bara att hålla isär dem olika temperamenten, för det finns olikheter i de här låtarna också, berättar Christer Björkman för Poplight.

Här är hela startordningen

 1. ”Groupie” – Samir & Viktor
 2. ”Building It Up” – JTR
 3. ”Make Me (La La La)” – Dinah Nah
 4. ”Jag är fri (Manne leam frijje)” – Jon Henrik Fjällgren
 5. ”Can’t hurt me now” – Jessica Andersson
 6. ”Heroes” – Måns Zelmerlöw
 7. ”Forever starts today” – Linus Svenning
 8. ”Don’t Stop” – Isa
 9. ”Möt mig i Gamla Stan” – Magnus Carlsson
 10. ”Sting” – Eric Saade
 11. ”Don’t Stop Believing” – Mariette
 12. ”Guld och gröna skogar” – Hasse Andersson

Vad tycker du om startordningen? Kommentera nedan!