Magnus Carlsson

Magnus Carlsson

Stjärnskott, rutinerade rävar och favorittippade fall. Efter en minst sagt spännande omröstning gick Mariette och Magnus Carlsson till final i kvällens deltävling. Till Andra Chansen gick Linus Svenning och förhandsfavoriterna Samir & Viktor.

Årets andra deltävling i Melodifestivalen avgjordes ikväll i Malmö Arena. Till finalen i Friends Arena den 14 mars gick Mariette, med en låt skriven av bland andra Miss Li, och Magnus Carlsson som tävlar för åttonde gången. Till Andra Chansen gick Linus Svenning och förhandsfavoriterna Samir & Viktor, där de den 6 mars i Helsingborg kommer att möta Behrang Miri feat. Victor Crone samt Dolly Style som gick vidare förra veckan. Finalklara sen föregående vecka är Eric Saade och Jessica Andersson.

 

Slutresultatet i deltävling 2:

Till Final

Mariette – Don’t Stop Believing

Magnus Carlsson - Möt mig i Gamla Stan

Till Andra Chansen

Linus Svenning – Forever Starts Today

Samir & Viktor – Groupie

5. Neverstore - If I Was God For One Day
6. Emelie Irwald – Där och då med dig
7. Marie Bergman & Sanne Salomonsen – Nontheless

Nästa vecka fortsätter tävlingen i Östersund.