För bara en knapp vecka sedan blev det klart att programledarna för Melodifestivalen 2015 var kontrakterade. Idag under en presskonferens presenterades de två som kommer leda Melodifestivalen nästa år – Sanna Nielsen och Robin Paulsson.

(c) Sander Hesterman, EBU

(c) Sander Hesterman, EBU

Idag stod det klart att de som kommer få leda tittarna genom Melodifestivalen 2015 är inga mindre än Sanna Nielsen och Robin Paulsson. Sanna känner ni säkert till sedan innan då hon kom på tredje plats i Eurovision Song Contest 2014 med ”Undo” och redan under Eurovision-veckorna flaggade hon för Poplight att hon var intresserad av att leda Melodifestivalen.

Robin Paulsson har sedan 2006 varit värd för sin egna talkshow Robins i SVT och sedan 2010 har han fått frågan om att vara programledare för Melodifestivalen. I år tackade han ja till att leda programmet tillsammans med Sanna.

Melodifestivalen 2015 drar igång den 7 februari med den första deltävlingen i Göteborg. Artisterna förväntas att presenteras i november månad.

Vad tycker du om programledarvalet? Kommentera nedan!