Medan vi fortfarande väntar på att få reda på vart nästa års Eurovision Song Contest kommer att arrangeras, så avslöjades idag en helt ny logotyp för Eurovision Song Contest i samband med deras 60-årsjubileum nästa år.

Nästa år fyller Eurovision Song Contest 60 år och i en intervju med tävlingens eventchef Sietse Bakker berättar han att det finns planer på ett stort jubileumsår nästa år, med detaljer som kan komma att släppas redan i sommar. Idag släpptes de allra första detaljerna kring nästa års jubileumsår – en helt ny logotyp för tävlingen!

Logotypen är en uppdaterad version av den tidigare logotypen, med mjukare kanter och ett hjärta som ger mer liv i flaggan. Logotypen är designad av Amsterdam-baserade företaget Cityzen Agency Group.

Här nedan kan ni se hur logotypen ser ut med den svenska flaggan.

(c) EBU

(c) EBU

Vad tycker du om den nya logotypen? Kommentera nedan!