Om exakt en vecka står Sanna Nielsen för första gången på Eurovision-scenen i Köpenhamn och repeterar ”Undo”. Hittills har det enorma scenbygget hållits i hemlighet av den danska produktionen – fram tills nu när en okänd användare laddat upp videoklipp på nätet inifrån B&W Hallerne.

Årets Eurovision Song Contest-scen har beskrivits som en gigantisk konstruktion som kan liknas den i Moskva 2009. Till skillnad från tidigare år har det varit ett otroligt stort hemlighetsmakeri bakom scenen och ännu har inga officiella scenbilder släppts från det danska produktionsteamet – som fortfarande väljer att hålla scenen hemlig.

Trots detta har det dykt upp flera olika smygfoton inifrån arenan i Köpenhamn och nu har det dykt upp två videoklipp på ryska sajten ”rutube” som är inspelade under de så kallade ”stand-in rehearsals” i B&W Hallerne. Den ena är från Norges repetition och den andra är från Polens repetition. Här nedan kan ni se dessa videoklipp.

(OBS: Dessa videoklipp tillhör inte Poplight)