(c) Dennis Stachel, EBU

(c) Dennis Stachel, EBU

Vill du ta chansen att uppleva ett av världens största TV-evenemang live i Köpenhamn? På fredag släpps de allra sista biljetterna till Eurovision Song Contest 2014 som äger rum mellan den 6 och 10 maj i Köpenhamn.

De olika biljettsläppen har delats upp i tre omgångar – första tredjedelen av biljetterna gick ut till försäljning hösten 2013, den andra tredjedelen av biljetterna gick till försäljning i vintras och på fredag är det dags för den sista tredjedelen av biljetterna att gå ut till försäljning. Trycket på biljetterna har varit hårt så det gäller att vara ute i god tid när biljetterna släpps på billetlugen.dk på fredag.

Det finns fortfarande kvar biljetter till flera olika föreställningar, inklusive till sändningen av den första semifinalen när Sverige tävlar – men biljetterna till finalen och den andra semifinalen har varit slutsålda sedan länge.

Biljettpriserna till Eurovision varierar mellan 130DKK till 1830DKK, vilket motsvarar 155kr till 2 185kr. Ska du gå på finalen får du räkna med att betala minst 405kr eller 2 185kr som högst.