Tomalchevy Sisters

Tomalchevy Sisters
(c) RTR

Idag släpptes det 37:e och sista bidraget för Eurovision Song Contest 2014. Det är Rysslands bidrag, ”Shine” som kommer framföras av tvillingsystrarna Tolmachevy Sisters, som precis har offentliggjorts. Här kan ni lyssna på deras bidrag.

Två dagar efter deadline presenterades Rysslands bidrag till Eurovision Song Contest 2014. För bara några dagar sedan presenterade det ryska TV-bolaget RTR att det är Tolmachevy Sisters som ska representera landet i Köpenhamn. Tolmachevy Sisters består av två tvillingsystrar födda 1997, Anastasiya och Maria Tolmachevy. De vann även Junior Eurovision Song Contest 2006 när de representerade Ryssland med ”Vesenly Jazz”.

”Shine” är skriven av bland annat den grekiska stjärnkompositören Dimitris Kontopoulos och även svenskarna John Ballard och Ralph Charlie, som bland annat skrev förra årets azerbajdzjanska bidrag, ”Hold me” med Farid Mammadov.

Ryssland tävlar i den första semifinalen av Eurovision Song Contest 2014 den 6 maj 2014 i Köpenhamn. Här kan ni se en komplett lista över alla 37 bidrag som tävlar i Köpenhamn.

Vad tycker du om Rysslands bidrag i år? Vad tror du om deras chanser? Kommentera nedan!