Vid nyårsafton presenterade den armeniska TV-kanalen AMPTV att Aram MP3 skulle representera Armenien i Eurovision Song Contest 2014 och idag presenterades hans tävlingsbidrag, ”Not Alone”, som han ska tävla med i Köpenhamn.

Aram MP3 valdes ut internt av TV-kanalen och är välkänd i sitt hemland i Armenien, men inte enbart som sångare, utan även som komiker och showartist. Detta har fått många att spekulera kring att bidraget skulle vara ett ”spexnummer” men idag hade hans tävlingslåt premiär, ”Not Alone”, som är en dramatisk pianoballad.

”Not Alone” skrev Aram MP3 själv tillsammans med Garik Papoyan och han tävlar med låten i den första semifinalen av Eurovision Song Contest 2014 tisdagen den 6 maj. Här kan ni se en lista på alla bidrag som hittills är klara för Eurovision Song Contest 2014.

Vad tycker du om Armeniens låt i Eurovision? Kommentera nedan!