28022014-mfgenrepfredag-2283

(c) Mattz Birath, Poplight

Årets sista finalister blev Helena Paparizou och Linus Svenning. Efter kvällens dueller i Andra Chansen tog de sig slutligen till final – båda bidragen som startade under första deltävlingen i Malmö. Nu är hela startfältet klart inför nästa veckas final i Friends Arena i Stockholm.

Ett starkt och spretigt startfält bjöd kvällens Andra Chansen på. Efter dramatiska dueller i Lidköping står det nu klart att Helena Paparizous ”Survivor” och Linus Svennings ”Bröder” är de sista bidragen som förgyller finalen i Friends Arena i Stockholm om en vecka. Båda bidragen tävlade i deltävlingen i Malmö.

Till Final

Helena Paparizou – ”Survivor”

Linus Svenning – ”Bröder”

Utslagna

”Echo” – Outtrigger

”När Änglarna Går Hem” – Martin Stenmarck

5. ”All We Are” – State of Drama

6. ”Love Trigger” –  JEM

7. ”En Himmelsk Sång” – Ellinore Holmer

8. ”Raise Your Hands” – Ammotrack