Ammotrack

Ammotrack
(c) Mattz Birath, Poplight

Knappt en timma efter att de sista två finalisterna och sista två Andra chansen-deltagarna korades skickade SVT ut ett pressmeddelande med startordningen för Andra chansen, där Ammotrack inleder och Outtrigger avslutar. Här kan ni se hela startordningen!

Nästa vecka är det dags för Andra chansen i Lidköping där de sista två finalisterna inför finalen i Friends Arena ska utses. Knappt en timma efter att kamerorna slocknade i Örnsköldsvik presenterade Sveriges Television startordningen för nästa vecka.

Hela startordningen

  1. Ammotrack – ”Raise your hands”
  2. Linus Svenning – ”Bröder”
  3. JEM – ”Love Trigger”
  4. State of Drama – ”All we are”
  5. Ellinore Holmer – ”En himmelsk sång”
  6. Martin Stenmarck – ”När änglarna går hem”
  7. Helena Paparizou – ”Survivor”
  8. Outtrigger – ”Echo”

Andra Chansen går av stapeln nästa lördag den 1 mars i Lidköping kl 20:00.