Martin Stenmarck

Martin Stenmarck
(c) Mattz Birath, Poplight

Det blev en plats i Andra chansen för Martin Stenmarck i kvällens deltävling av Melodifestivalen 2014 i Linköping. När Poplight träffar honom direkt efter sändningen är han väldigt nöjd med resultatet och berättar för oss om hur det blir att få möta Helena Paparizou igen.

När Poplight träffade Martin Stenmarck efter sändningen under en presskonferens har han precis gått till Andra chansen. Martin är inte direkt helt orutinerad med att sitta i Green room och vänta på resultat. Senast var 2005 med ”Las Vegas”, och då gick det hela vägen till final.

Hur var skillnaden att sitta i green room nu än vad det var 2005?

– Det kändes ganska likadant. Jag är lugnare den här gången, så här kändes det mer coolare att gå och hälsa på alla de andra, men när det kom till det sista, om jag skulle bli den femte att gå vidare kände jag bara ”Va fan, nu är det nått som känns här ändå”, så det var ju lite härligt.

Ser fram emot att möta Paparizou i Lidköping

När Martin nu har gått vidare till Andra chansen så är han inte helt stängd mot att det skulle bli några förändringar i sitt nummer.

– Vi får se, jag vet faktiskt inte än. Jag tycker det vi har gjort är sjukt vackert, men det finns så mycket man kan göra.

Vad tycker du om startfältet nu i Andra chansen? Då kommer du ju att få möta Helena Paparizou igen!

– Ja det blir roligt! Det har jag faktiskt inte tänkt på. Hon är ju bra!

– Det blir ett skönt gäng. Linus har jag träffat och han verkar vara en skön kille och Helena är ju supernice. Sen JEM också – de är ju också kärleksspridare alla tre.

Martin Stenmarck gör tillsammans med JEM sällskap till Andra chansen i Lidköping den 1 mars. Hur tror du det kommer gå för Martin? Kommentera nedan!

Martin Stenmarck