Efter superskrällen i lördags har spelbolagen stuvat om bland oddsen. Nu har en viss skånska gett sig in i fajten om en Melodifestivalseger på allvar.

För en vecka sedan var det inte många som visste vem Ellen Benediktson var och spelbolagen hade satt sina odds utifrån det. Ett spel på att Ellen Benediktson och hennes ”Songbord”  skulle vinna Melodifestivalen 2014 gav för en vecka sedan 100 gånger pengarna hos betsson.

(Klicka för större bild)

I dag ser det annorlunda ut. Ellen Benediktson odds har störtdykt och hasar nu de förhandstippade Alcazar i hälarna. Den andra finalisten och fjolårets storfavorit, Yohio, har något högre odds än Ellen. Yohio föll ju som bekant på den internationella juryn förra året när Robin Stjernberg knep segern.

Källa: bettingexpert.se

Källa: bettingexpert.se

(Klicka för större bild)

Många trodde att Helena Paparizou skulle ta sig till sin final med sin ”Survivior” men hon får ta sig via Andra Chansen för att ta sig till dit. Ett spel på henne ger som högst 35 gånger pengarna på Unibet. Men vi vet alla att det inte är helt omöjligt att ta sig till final och vinna Melodifestivalen även om man får gå via Andra Chansen.

På lördag är det dags för deltävling två. Storfavorit att ta sig vidare därifrån är schlagerveteranen Sanna Nielsen.

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen