Anders Jansson & Nour El Refai

Anders Jansson & Nour El Refai

Nu är äntligen Melodifestivalen 2014 igång! Igår var det dags för den första deltävlingen där programledarnas insats hyllades av TV-tittarna. Anders Jansson & Nour El Refai känner väldigt nöjda med deras insatser under kvällen när Poplight möter dem efter presskonferensen.

Under 90 minuter igår kväll ledde Anders Jansson och Nour El-Refai miljontals tittare genom den första deltävlingen av Melodifestivalen 2014 i ett fullsatt Malmö Arena. Nästa vecka gör de det igen i Linköping, följt av Göteborg, Örnsköldsvik, Lidköping och till slut finalen i Friends Arena, Stockholm.

– Det känns kul att vara igång, underbart gensvar här i Malmö Arena. Två spännande finalister, så det är lite gott och blandat, säger Anders till Poplight.

Nour flikar in och berättar att hon känner lite ”gott och blandat”:

– Jag känner lite gott och blandat. Jag vill bara krama mina bröder och min plastpappa som har tittat här ikväll och så.

Är ni nöjda med eran insats? Eller var det något ni kände som gick fel?

– Jag är så nöjd med mina arbetsgivare och de har sagt att de är glada och nöjda så att då känner jag mig jätteglad och nöjd också, säger Nour.

Vi vill inte säga för mycket om vad som ska komma nästa vecka.

En nyhet för årets Melodifestival är att innehållet inte ska vara densamma varje vecka utan ha en helt egen prägel på sig själva. Anders berättar för oss lite om vad som ska komma:

– Det blir lite andra saker än vad vi gjorde här idag till exempel, för att vi vill just att programmen ska ha olika särprägel och att man ska kunna tycka ”Nä men det där var inte så bra, hoppas det inte kommer nästa vecka”, för det gör det inte. Men vi vill inte säga för mycket om vad som ska komma nästa vecka, det får man se då.