poplight-logga1Först gick vi under namnet Gylleneskor,  sedan bytte vi namn till Poplight och nu lagom till vårat 10-årsjubileum så lanserar vi en helt ny sida. Här kan du läsa mer om förändringarna.

Som ni ser har vi fått ett rejält ansiktslyft sedan våran förra hemsida. En helt ny design på en ny modernare plattform gör att vi på Poplight ska ge er en riktigt bra bevakning av Sveriges största TV-program och om Europas största TV-program.

Vi är vad vi heter – Poplight.se

Sajtens officella adress blir nu precis som vi heter: poplight.se. Bokmärk det! Den gamla adressen poplight.zitiz.se kommer att hänvisa en tid, men nu är det poplight.se som gäller!

Användarbloggarna har upphört

En stor förändring med den nya sidan är att användarbloggarna har lagts ner. Allt gammalt innehåll finns kvar – men det kommer inte att gå att göra nya inlägg. Vi beklagar den olägenhet detta medfört för våra bloggare, samtidigt tror vi att fördelarna överväger nackdelarna. Av tekniska och kostnadsskäl är det inte möjligt att upprätthålla servicen. Vi menar också att det numera finns bättre sätt att bedriva blogg på.

Poplight öppnar nu istället upp sig mer för gästkrönikor och möjligheten att bli officiell bloggare för Poplight. Alla som är intresserade av att bidra och skriva för Poplight är som alltid välkomna att höra av er till oss!

Om du är intresserad av att vara med i redaktionen är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Läs mer om det här!

Ring ut det gamla, in med det nya! (men vi behåller det gamla)

Aktuella artiklar från Melodifestivalen 2014, Eurovision Song Contest 2013 och Idol 2013 finns kvar, däremot kommer det gamla Poplight med dess databas att arkiveras – så inga artiklar, blogginlägg eller bilder kommer att försvinna! Det gamla Poplight kommer att gå att nå både via en separat adress och genom länkning från nya poplight.se. Länk till den historiska upplagan kommer inom kort.

Vi är öppna för sponsorer, annonsörer och samarbeten

Zitiz AB som ägt Poplight och några andra sajter sedan 2009 har lagt ner sin verksamhet och Poplight övertas istället direkt av nuvarande medlemmar i redaktionen. Under inledningen av 2014 kommer en ny permanent organisation fastställas.

Förutsättningarna är helt nya och omställningsperioden har varit kort. Det är ingen hemlighet att vi nu är i behov av sponsorer och annonsörer. I organisationen finns personer med över tio års erfarenhet av digital marknadsföring och samarbeten med partners inom musik, event och nöjesbranschen. Vi kan skräddarsy kostnadseffektiva och kreativa upplägg. Kontakta oss!

Till sist…

Till sist välkomnar vi dig till våran nya sajt och hoppas att du ska tycka om det!

Om du stöter på några problem på sidan så tveka inte av att höra av dig så fixar vi detta omgående.