Nu börjar det dra ihop sig – redan på tisdag nästa vecka presenteras de första 16 artisterna som är med och tävlar i Melodifestivalen 2014 och på torsdag presenteras de resterande tävlande under en presskonferens i Stockholm.

Klockan 09:50 på tisdag börjar SVT sända live från presskonferensen där de presenterar de 16 artister som tävlar i de två första deltävlingarna i Malmö och Linköping. Torsdagen direkt efter vid samma tid presenteras även de 16 artister som tävlar i de två sista deltävlingarna i Göteborg och Örnsköldsvik.

Det är många artister som det spekuleras kring som ska delta i nästa års Melodifestival. Poplight kommer strax med en sammanställning av alla artister som det spekuleras kring i media som ska vara klara inför nästa år.

Vilka artister hoppas du kommer vara med nästa år? Kommentera nedan!