Anders Jansson & Nour El-Refai

Anders Jansson & Nour El-Refai

Idag presenterades Melodifestivalens programledare under en presskonferens och det blev klart att det blir Anders Jansson och Nour El-Refai som kommer att leda programmet i vinter.

Nu börjar förberedelserna inför Melodifestivalen 2014 dra igång på allvar och idag offentliggjordes det att det blir Anders Jansson och Nour El-Refai som leder programmet nästa år.

Anders Jansson är mest känd för sin insats i den kultförklarade humorserien ”Hipp Hipp!”. Sedan dess har han setts i bland annat TV-serien ”Starke man” och som ständig panelmedlem i ”Intresseklubben” på SVT. Anders har på det senaste varit aktuell med TV-serien ”Halvvägs till himlen” i TV4.

Nour El-Refai kommer alla mest ihåg från när hon tillsammans med Björn Gustafsson agerade sidekick i Melodifestivalen 2008. Nour har sedan dess varit med i TV-produktioner som ”Morgonsoffan”, ”Cirkus Möller” och ”Ballar av stål”. 2010 var hon även en av tre programledare i SVT och SR’s samarbetsprojekt ”Musikhjälpen”.

Melodifestivalen 2014 börjar den 1 februari 2014 och kommer att besöka Malmö, Linköping, Göteborg, Örnsköldsvik, Lidköping och slutligen finalen i Stockholm och Friends Arena.

Vad tycker du om valet av programledare? Kommentera nedan!